Memoriam

Ȋn memoriam – Nicu Mărgăian

La vârsta de aproape 51 de ani, după aproximativ 6 luni de suferinţă pentru fratele Nicu Mărgăian, pierzându-şi treptat auzul, văzul şi celelalte simţuri, Dumnezeu a decis să-l cheme într-un final acasă pe cel care odinioară a fost un slujitor devotat în via Domnului. Lăsând în urmă suferinţa trupească, suferinţa despărţirii în multe din inimile celor dragi, fratele Nicu Mărgăian a fost chemat acasă de acela care l-a slujit o viaţă întreagă. Dedicat slujirii de misiune, amintim despre misiunea începută în Oltenia, judeţul Gorj, unde, inspirat fiind de Duhul Sfânt, a adus tineri şi a instruit tinerii în lucrarea de misiune în câmpul evangheliei. Ajuns la capătul liniei de alergare, Dumnezeu a decis să-l ia acasă pentru a primi răsplata pentru tot efortul depus în câmpul evangheliei pe meleagurile prăfuite ale acestui pământ.

Ziua de 13.07.2013, va rămâne în memoriam pentru multe inimi care l-au iubit foarte mult pe acela care ştia să spună o vorbă bună celui îndurerat, şi ştia să te ridice chiar dacă erai căzut.

Totuşi, avem nădejdea şi făgăduinţa că după ce şi noi la rândul nostru vom părăsi acest pământ – trăind viaţa acesta în voia şi placul lui Dumnezeu, ne vom revedea odată acolo sus cu toţi aceia pe care i-am iubit şi ne-au fost parteneri în lucrarea de vestire a Evangheliei.

[youtube id=”4QNGokfVWwQ”]

Show More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close